Míčový maraton – závěrem

III. ročník 24hodinového maratonu je již za námi a my vám přinášíme krátké zpravodajství z dění celého „dne“.

… očima Martina Medelského

Po úderu páteční třetí hodiny odpolední byli všichni sportovci plní energie, elánu a nadšení. Zpočátku bylo tempo vražedné, všichni šli do hry s plnou vervou. Během večera však pochopitelně zásoby energie klesaly, únava stoupala a počet „mrtvol“ (spících-odešlých) se zvyšoval, výkony se však stále stupňovaly! Řekněme si tedy něco málo statistik.dscn5382.jpg

Během 24 hodin padly dvě vlastní branky, po jedné na obou stranách, měli jsme tu dvě zranění, 10 hattricků, také půl na půl, celkem padlo 113 branek a 258 bodů v basketbalu. A kdo z hráčů byl nejlepší? Absolutně nejlepším florbalistou byl Honza Schlenker s neuvěřitelnými 17 góly, kdo umí, umí! O post nejlepšího fotbalisty se dělí dva Kubové, z řad absolventu je to Kuba Vitáček, z řad studentů Kuba Beránek. Při basketbalu nejvíce exceloval absolvent Pavel Svoboda s 50 body, musím však říct, že Terka Skalková z řad studentů excelovala stejnou měrou a pokud by odehrála všechny zápasy, bylo by skóre přinejmenším vyrovnané (na tři z pěti zápasů odehrála 34 bodů). Ve volejbale byly síly až do posledního zápasu vyrovnané. V nohejbale zpočátku také, ale po odpadnutí Kuby Beránka se vítězství rapidně přesunula na stranu učitelů-absolventů.

A jaký je celkový výsledek? Studenti zvítězili v jediné disciplíně, a to florbalu. Basketbal, fotbal a nohejbal vyhrál s bravurností sobě vlastní tým učitelsko-absolventský. Před poslední zápasem byl stav volejbalu 7:7, poslední tři sety si však připsal tým „starších“. Suma sumárum tedy 4:1 pro učitele-absolventy! Sláva vítězům, čest poraženým!!!

dscf1404.jpgdscf1409.jpgdscf1416.jpgdscf1428.jpg

 

 

 

 

 

 

 

dscn5382.jpgp1050235.jpg

dscn5368.jpg