Zimní evropský olympijský festival mládeže 2011 – zprostředkovaná informace

Vážení,

obracíme se na Vás jménem organizačního výboru evropské olympiády mládeže (EYOWF) do 18 let, která se uskuteční v Libereckém kraji ve dnech 12. – 19. února 2011. Omlouváme se za to, že Vás kontaktujeme touto cestou, ale pro nás jste právě Vy jediným pojítkem k tomu, jak oslovit žáky Vaší školy. Pevně věříme, že najdete způsob, jak jim informace v tomto dopisu předat, a moc Vás o to prosíme.

S největší pravděpodobností také žáci Vaší školy patří mezi těch šest tisíc, kteří se až dosud aktivně zapojili do sportovních, vědomostních a zábavních aktivit v rámci speciálního doprovodného programu vyCOOL se! na podporu akce, kterou pořádáme.

Vrcholná mezinárodní soutěž evropského mládí se uskuteční už za necelé dva a půl měsíce v Liberci, Jablonci nad Nisou a Kořenově-Rejdicích. V osmi zimních disciplínách se jí zúčastní více než 1500 aktérů ze 46 zemí. Slavnostní zahájení se koná 13. února v Tipsport areně v Liberci a v následujícím týdnu si sportovci rozdělí 216 medailí. Chtěli bychom Vás i Vaše žáky tímto prostřednictvím pozvat do hledišť areálů a stadionů, abyste viděli přímo v akci budoucí hvězdy světového sportu a povzbudili také české reprezentanty, z nich většina pochází právě z Libereckého kraje. Vstup na veškerá sportoviště i ceremoniály je zdarma. Podrobné informace se dozvíte na webových stránkách www.fundi.cz.

V této souvislosti si dovolujeme také upozornit na možnost aktivního zapojení žáků Vaší školy do motivačního programu Fandi a vyhraj! Stačí, když navštíví některý ze sedmi areálů ve třech pořadatelských městech a zodpoví správně jednoduchou otázku. Každý den v průběhu EYOWF 2011 jsme pro ně připravili zajímavé ceny – například exkluzivní zimní komplet Adidas, herní konzole Kinect od společnosti Microsoft, autobusové jízdenky do některé z evropských metropolí od Student  Agency, módní tašky Fatboy, dvoudenní výlet do Špindlerova Mlýna pro celou třídu od společnosti Skolmax nebo luxusní pitné lahve SIGG. Více o soutěžích a cenách najdete také na www.fundi.cz. 

S pozdravem

Martin Trita

Manažer Programu pro školy/School Programme Manager

Zimni evropsky olympijsky festival mladeze 2011

European Youth Olympic Winter Festival 2011

EYOWF 2011, o.p.s.

Masarykova 457/4

460 01 Liberec 1

Phone: +420 484 840 236

GSM:   +420 733 735 603

martin.trita@eyowf2011.cz

www.eyowf2011.cz