Prosincové sportovní úspěchy

V prosinci se studenti tercií a kvart zúčastnili dvou sportovních soutěží. Okresního kola ve florbalu a krajského kola v plavaní družstev. Výsledky obou soutěží byly pro naše studenty i pro školu úspěchem.

Ve florbalovem turnaji postoupili chlapci ze druhého místa v tabulce, hned za favority z Jižní, do finále. Do finálové skupiny postoupilo 6 nejlepších celků z okresu a naše družstvo obsadilo ve velmi vyrovnané skupině, ve které do posledního zápasu nebylo o vítězi rozhodnuto, 5. místo. Gratulujeme. Do finále se v této věkové kategorii podařilo postoupit poprvé.

1.jpg

 

 

 

 

Jarda , Vít Česenek, Tomík Procházka,Filip Beneš, Martin Hnízdil, Štěpán , Kuba Copko, Kuba Studenovský

Druhé soutěže, a to plavání, se naše škola zúčastnila v této věkové kategorii poprvé. A to diky skutečnosti, že se nám zde sešlo několik výborných a ambiciózních plavců. Tomu také odpovídal průběh závodu, kdy jsme až do závěrečné štafety bezkonkurenčně vedli. Bohužel jsme se touto štafetou propadli "až" na konečné 4. místo, a to vlastně jen díky tomu, že většina našich borců byla z tercie , kdežto výherci prvních dvou míst byli většinou z kvart. A tudíž nás 4. místo nemusí mrzet, ba naopak je nám příslibem k výbornému umístění v příštím roce. 

2.jpg

 

 

 

 

 

Kuba Tauš, Vojta, Tomík Procházka, Ondra Olšar, Štěpán, Roman Leština