PROSINCOVÝ FLORBAL

Prosinec je měsícem florbalu. Začali jsme okresními koly soutěží pro nižší stupeň  gymnázia v kategorii 8.-9. třída chlapci. Zde jsme ovšem nezaznamenali výraznějšího úspěchu. Chlapci se těsně neprobojovali ze základní skupiny.

V kategorii 6.-7. třída už bylo na co se dívat. Kluci se sice první zápas ještě sehrávali, ale pak už soupeře jasně přehrávali a postoupili do finálové skupiny mezi 4 nejlepší týmy na okrese. Tady už to nebylo tak jasné. Konkurence byla kvalitní,  a tak naše družstvo obsadilo 4. místo. Snad se výraznějšího úspěchu dočkáme příští rok.

Následovalo  okresní kolo středoškolského florfalu chlapců a dívek  – 10.12 a 12.12.

Děvčata obsadila 2. místo (viz samostatný článek ).

Chlapci se utkali ve skvěle obsazeném turnaji v tělocvičně „na Uranu“. Turnaje se zúčastnilo 8 družstev ze středních škol na okrese. Už v základní skupině jsme se potkali s největším favoritem na vítězství – průmyslovou školou. Zápas skončil remízou a ze skupiny jsme postoupili z druhého místa a utkali se tak s prvním z druhé skupiny. Zápas jsme vyhráli a o první místo jsme se opět utkali s družstvem z „průmky“. Výsledek? Zase nerozhodně, a tak rozhodovaly nájezdy. Vyhráli jsme 2:1 a postoupili tak do krajského kolo do Liberce. Gratulujeme a držíme palce J

Vojta Hau, Marek Březina, Jára Hostin, Vláďa Fojt, Matěj Špaček, Maty Lédl, Petr Fišer, Jarda Pečený,

Štěpán Hejl, Michal Havelka , Tomáš Zita, Lukáš Kolč