Školní kolo ve hře Hearthstone

 Ve čtvrtek 10. 12. od 8:00 se bude na naší škole konat školní kolo ve hře Hearthstone (v učebně 322). Zúčastnit turnaje se mohou všichni, zkušení, ale i nezkušení hráči, tato hra není vůbec těžká, stačí základní angličtina a špetka logického myšlení.

Někteří z vás se mohli zúčastnit minulý rok, kde se hrálo pouze v českolipském okrese, nyní se tento turnaj hraje v celém Libereckém kraji a za rok už po celé České republice.

Pro zúčastněné můžeme nabídnout časopis Score (http://www.score.cz/) nebo něco k ochutnání (http://www.finegusto.cz/). Na turnaji si můžete vyzkoušet nové Fujitsu (http://www.fujitsu.com/cz/) notebooky s dotykovými obrazovkami.

Tři nejlepší hráči z naší školy vyhrají některou z cen – herní tričko nebo počítačové či konzolové hry. Dva nejlepší hráči postoupí do okresního kola a budou reprezentovat naši školu. Dva nejlepší hráči z okresního kola pak postupují do krajského kola. Hlavní cenou celé soutěže je luxusní křeslo DX Racer (www.dx-racer.cz). Druhé křeslo získá někdo z vedení školy výherce.

Některé turnaje už jsou odehrány, podívejte se na fotky, jak to u nás bude asi vypadat.

Více o turnajích najdete na stránkách HTSS (http://hsfan.tiscali.cz/HTSS/1/) nebo nás najdete na facebooku (https://www.facebook.com/htss.cz/).

Registrace probíhají až do čtvrtka – u Davida Kršky ze třídy VIII.B, můžete také napsat na facebook (https://www.facebook.com/david.krska.12) či na e-mail (krska100@seznam.cz).

David Krška, VIIIB