Další úspěch florbalistek

Dne 21. 11. 2016 se konalo v Městské sportovní hale České Lípy okresní kolo ve florbalu dívek III. kategorie, kterého se zúčastnila děvčata ze sekundy a primy. V jednotlivých utkáních naše děvčata dokázala porazit všechna družstva. Pochvalu zaslouží  výkon jednotlivých hráček i jejich kolektivní hra. Zisk 1. místa a postup do krajského kola je jim odměnou.

Gymnázium Česká Lípa reprezentovala tato děvčata ze sekundy – Tereza Seifrtová, Berenika Fišerová, Dominika Nováčková, Eliška Mojteková, Markéta Šorfová,Veronika Pánková,    Bára Košťálová, Marina Holubová, Kateřina Michalíková, Tereza Čechová, Sára Dvořáková a benjamínek z primy Lenka Machová.

O týden později 28. 11. se v Městské sportovní hale konalo okresní kolo středních škol. Do turnaje dívek nastoupilo naše družstvo oslabené o několik nemocných hráček – hlavně jsme postrádaly kapitánku našeho i juniorského reprezentačního družstva Nikol Pekárkovou. I když jsme měly v turnaji převahu, o umístění na prvním místě rozhodl jediný gól, o který jsme měly horší skóre. I druhé místo zaslouží pochvalu.

Družstvo Gymnázia Česká Lípa hrálo ve složení: Kateřina Čermáková, Barbora Košková, Adéla Vaněčková, Adéla Veselá, Sára Ješetová, Štěpánka Bisová, Dora Blechová, Eliška Oswaldová, Karolína Jelínková, Tereza Dvořáková, Sandra Vodičková.