Úspěch florbalistek v krajském kole

Po vítězství v okresním kole se florbalistky pečlivě připravovaly na zápasy  krajského finále, které se konalo 19. 1. 2017 ve Smržovce. Některé hráčky se však krajského kola kvůli nemoci nemohly zúčastnit. Brzy ráno odjíždělo do Smržovky obměněné družstvo rozhodnuté bojovat s nejlepšími týmy Libereckého kraje o co nejlepší výsledek.

     V jednotlivých zápasech děvčata bojovala o každý míček. Turnaj byl vyrovnaný, do poslední chvíle se rozhodovalo o pořadí. Naše hráčky ostatní překvapily rychlou hrou v útoku i důraznou obranou. Družstvo Gymnázia Česká Lípa obsadilo v turnaji velice pěkné 2. místo, nejlepší hráčkou našeho týmu byla vyhlášena Tereza Seifrtová, ocenění si zasloužila i brankářka Dominika Nováčková, pochvala za pěknou hru a reprezentaci školy patří všem hráčkám. 

     Gymnázium Česká Lípa reprezentovala tato děvčat: Tereza Seifrtová, Dominika Nováčková,      Eliška Mojteková, Markéta Šorfová, Bára Košťálová, Marina Holubová, Kateřina Michalíková, Sára Dvořáková, Lenka Machová, Lenka Sigmundová, Anna Jonášová a Dagmar Suchá.