„Mozkohrátky“ na zámku v Děčíně

Ve čtvrtek 29. června se třída primy zúčastnila zajímavé exkurze na zámku v Děčíně, cílem poznání nebyly tentokráte klasické zámecké interiéry, ale zajímavý program, který se konal v největším Knihovním sále zámku, "mozkohrátky", kde si žáci i paní učitelky mohli na více jak 35 stanovištích otestovat svou paměť, postřeh, logické uvažování, důvtip a smysl pro humor.

 Mozkohrátky bavily nás všechny. Abychom děčínský zámek přeci jen blíže poznali, vydala se prima na cestu malého dobrodruha, během níž děti na třinácti místech zámku hledaly a posléze plnily zadané úkoly, které jim pomohly vyluštit křížovku a  poznat jedno malé zámecké tajemství… A navíc díky své cestě zámkem křížem krážem poznaly zámecké jižní zahrady provoněné levandulemi, hlavní zámecké nádvoří, Růžovou zahradu a pavilon – sala terrena, zahradní domek v jižních zahradách, gloriet a další místa.

Děkujeme primě za správně soutěživý přístup, kterým si vysloužila celá třída i velkou pochvalu od paní Nedvědové ze zámku, která celý program pro děti vymyslela a všechny třídy na něm také doprovází. Naši primu označila za tu nejlepší třídu vůbec, kterou mohla v rámci mozkohrátek na zámku poznat. Pochválila je zejména za soutěživé nasazení a za vzájemnou spolupráci a soustředění.

I my primě děkujeme a přejeme hezké prázdniny.

Fotofilm:

https://goo.gl/photos/PYHVGsL5vhYkRHVU6