Vypni hlavu! Uvolni se do nepohodlí!

Středa 12.října s sebou přinesla nejen slunné babí léto, ale také první letošní otužování v Radvaneckém rybníku ve Sloupu, a to za účasti Džejpího a dalších 10 nadšenců z řad studentů 

Za 3 roky společného „dipování“ (v zimě i rozbíjení ledu sekerou) si naše seance našly své nadšence z řad stávajících i bývalých studentů.  

Výkřiky alá „Jo, dal jsem to!“ či zhodnocení „Nebylo to tak strašné, jak jsem si myslela.“ Jsme za tu dobu slyšeli nespočetněkrát. Není to však jen o posílení sebedůvěry a překročení vlastní komfortní zóny, ale studená voda může být i nástroj pro boj se stresem či pro lepší učení a kvalitnější spánek. 

Přestože začít se dá doslova kdykoliv, voda má momentálně stále ještě osvěžujících 12 stupňů, a je vhodná i pro naprosté začátečníky. 

Budeme se pravidelně setkávat až zhruba do půlky dubna, a to každou středu a neděli. Bližší informace naleznete na plakátku na dveřích učebny 419, u zasvěcených spolužáků, nebo napiš přímo Džejpímu na postolkaj@gymcl.cz. 

Moc rádi uvítáme další studenty, sourozence, učitele, nepedagogické pracovníky i rodiče. Navažte nová přátelství, utužte vztahy a udělejte něco pro své fyzické i duševní zdraví! 

J.P.