BE HEALTHY BE HAPPY

 Spolupráce s neziskovou organizací Brno for you pokračuje stále velmi úspěšně. Naše studentky,  Eliška Mojteková ze 4AV, Jana Simulíková a Bětka Kafková z 5AV , využily možnosti se zúčastnit projektu BE HEALTHY BE HAPPY, který se uskutečnil v Moravci v České republice v prvním listopadovém týdnu.

Cílem tohoto projektu bylo prostřednictvím metod neformální pedagogiky podpořit zdravý životní styl u teenagerů a budování správných návyků. Projekt byl opět plně hrazen z prostředků Erasmus + a dívky měly možnost procvičit si  anglický jazyk a poznat nové přátele z Polska, Řecka, Rumunska a Estonska. 

Jak dívky samy projekt hodnotily?

,, Když jsme se dozvěděly, že se budeme moct zúčastnit, všechny jsme měly neskutečnou radost. Těšily jsme se na úžasný týden, na který nikdy nezapomeneme a naše přání se splnilo. Projekt byl plný skvělých lidí, propracovaného programu, přínosných aktivit, zajímavých debat a nových poznatků, ale taky tradičních rumunských tanců nebo třeba  i řeckého jídla. Lepší leadery  jsme si nemohly přát a účastníci ze všech zemí (Rumunska, Řecka, Polska a samozřejmě Česka) byli neskutečně milí a i za tu krátkou dobu jsme si dokázali vytvořit silné pouto. Našly jsme si kamarády, na které nikdy nezapomeneme a které snad ještě někdy potkáme. Jsme moc rády za tu příležitost a určitě se chceme ještě nějakého projektu zúčastnit, pokud to bude možné."

Všem studentkám děkuji za vzornou reprezentaci školy.

M. Šimánková

{gallery}2018_Erasmus_Moravec:::0:0{/gallery}