Adopce na dálku

Naše sponzorovaná indická holčička oslavila své 13. narozeniny

15. září oslavila Mary Prathibha své 13. narozeniny a poslala nám další dopis o svých výsledcích ve škole. Děkuje za všechny věci, které jsme jí v loňském školním roce poslali – tužky, pera, samolepky. Byla ráda, že jsme jí napsali o tom, jak se učíme v naší škole.

Úspěšně se dostala do 8. třídy a je ráda, že nás svými výsledky nezklamala. Přibyly jim nové předměty jako matematika, přírodověda, sociologie. Za peníze, které jí pravidelně posíláme, si koupila školní tašku, boty, bačkory, uniformu, pomůcky na geometrii, tužky a pera. S radostí nám oznamuje, že vyhrála první místo v počítačové soutěži.

Léto strávila doma a účastnila se, jako každý rok, jednodenního tábora pro sponzorované děti. Naučila se nové hry a aktivity. Naučila se též několik akčních písní. Na konci tábora se děti modlily za všechny sponzory.

Na konci dopisu se s námi loučí se slovy, že na nás stále myslí a je nám velice vděčná za to, že jsme jí umožnili chodit do školy.

/ volný překlad dopisu od Mary/

Napsala N. Kadlecová

Příští týden budeme posílat Mary dopis. Pokud máte  nějaké drobnosti, které byste jí chtěli poslat, obrázky, samolepky, přineste je do učebny č. 320 N. Kadlecové. Předem děkujeme.

mary2009.jpg  vysvedceni.jpg