Jak moc vás láká Skotsko?

V letošním školním roce pořádá Gymnázium Česká Lípa pravidelný zájezd do anglicky mluvící země, tentokrát bude cílovou destinací Edinburgh ve Skotsku. Vzhledem k tomu, že  program i konečná cena zájezdu budou známy až po ukončení výběrového řízení,  zde alespoň základní informace pro případné zájemce o tuto akci.

Zájezd bude jako vždy kombinací studijního a poznávacího programu, je určen pro studenty vyššího gymnázia a uskuteční se nejspíš v posledním květnovém týdnu.  Již nyní chceme upozornit na to, že vzhledem k ne zcela bezpečné situaci v okolí města Calais, odkud se obvykle přepravujeme do Anglie, zvolili jsme letos bezpečnější (i když poněkud dražší) variantu cesty, a to přejezd nočním trajektem z Holandska na sever UK (s přespáním v kajutách).

Zájezd je naplánován na 8 dní, cena zájezdu se bude pohybovat rámcově okolo 12 500,- Kč, přičemž cena bude zahrnovat cestu, ubytování v rodinách, celodenní stravu, výuku, doprovodný program a cestovní pojištění.

Pokud vás naše nabídka zaujala, sledujte prosím webové stránky školy, jakmile budeme znát další podrobnosti, ihned je zveřejníme. Kapacita zájezdu je 40 studentů, o účasti pak rozhodne pořadí přihlášených.

Mgr. Jana Triguinho