FCE přípravný a konzultační kurz

Gymnázium Česká Lípa otevírá od dubna 2015 přípravný a konzultační kurz, který by měl studentům napomoci ke složení FCE certifikátu.

Tento kurz je zřízen pro studenty, kteří mají zájem o procvičení dovedností potřebných ke složení certifikátu FCE, a to v podzimním termínu 2015. Kromě procvičování klíčových dovedností a zkoušení cvičných testů budou studenti seznámeni s formálním obsahem zkoušky, častými chybami, radami k úspěšnému složení zkoušek atd.

Kurz je určen všem studentům Gymnázia Česká Lípa, kteří jsou v angličtině na úrovni minimálně B1 – B2, tj. těm, kteří probrali alespoň 5 lekcí učebnice Maturita Solutions Intermediate (ve výjimečných případech i studenti, kteří mají probráno méně látky, a to po konzultaci s vyučujícím kurzu)​. Ideálně je kurz určen pro studenty septim a třetího ročníku.
 

Obecné informace

Termín: úterý 7.05 – 7.50 (duben – červen 2015, dále dle nového rozvrhu platného pro školní rok 2015-2016)

Místo konání: učebna č. 418

Vyučující:
Mgr. Jana Triguinho,
email: triguinhoj@gym-cl.cz

Studijní materiály

Přípravná učebnice pro FCE zkoušku Cambridge English First Result Student´s Book with Online Practice Test – ISBN 9780194511926.

Učebnici si studenti hradí sami, je k sehnání např. zde:

http://www.megabooks.cz/anglictina/ucebnice/kurzy/specialni/cambridge-english-first-result-student-s-book-with-online-practice-test-0194511928.html

Pokud by někteří studenti měli zájem o hromadné objednání učebnic, napište mi do 31.3. vzkaz na výše uvedený mail. Cena by pak byla o něco nižší a neplatili byste poštovné.

Těším se na společně strávené hodiny, začínáme 7. dubna v 7.05! 🙂

Jana Triguinho