Úspěch florbalistek

Cesta k úspěchu v krajském kole pro družstvo florbalistek z primy, sekundy a tercie začala již v listopadu. Po pečlivé přípravě nejdříve děvčata s přehledem zvítězila v kvalifikaci do finále okresního kola. I zde družstvo dokázalo porazit ostatní školy a probojovat se v této kategorii poprvé do kola krajského.

V okresním kole naši školu reprezentovala tato děvčata: Tereza Kašparová, Julie Drábková, Tereza Seifrtová, Jana Bartáková, Marie Barnišinová, Veronika Pantoflíčková, Amálie Halamová, Dominika Nováčková, Berenika Fišerová, Eliška Mojteková, Veronika Pánková, Eliška Loumová.

Krajské kolo se konalo 26. 1. 2016 ve Smržovce a čekaly nás tam zápasy s nejlepšími týmy z celého kraje. Některé hráčky se krajského kola nemohly zúčastnit, a proto naše sestava musela být obměněna. Ty, které brzy ráno odjížděly do Smržovky, se rozhodly poprat se o co nejlepší výsledek.

V jednotlivých zápasech děvčata bojovala o každý míček, při některých akcích měly pouze smůlu, že neskončil za zády soupeřovy brankářky.   Turnaj byl vyrovnaný, do poslední chvíle se rozhodovalo o pořadí. V posledním zápase jsme uhájily 3. místo a spokojené hráčky si mezi sebe mohly rozdělit sladkou odměnu.    

V krajském kole naši školu reprezentovala tato děvčata: Tereza Kašparová, Julie Drábková, Tereza Seifrtová, Marie Barnišinová, Veronika Pantoflíčková, Dominika Nováčková, Berenika Fišerová, Eliška Mojteková, Veronika Pánková, Eliška Loumová, Aneta Kuchařová, Markéta Šorfová, Barbora Košťálová                                                                                                                                                                                                  

Děkujeme za pěknou reprezentaci Gymnázia Česká Lípa a přejeme hodně „golových akcí“ při příštích zápasech v dresu naší školy!